EN TREND SONBAHAR KOMBİNLERİ

Herkese merhabalar,

Sonbahar için 5 farklı konseptten oluşan fikir veren kombinler hazırladım.

İnceleyip sevdiklerinizi evinizdeki kıyafetlerle uygulayabilirsiniz.



1. kombinimiz bu yılın trendi over size sarı palto, kedili beyaz t-shirt, yırtık kot, converse ayakkabılar, kedili çanta ve onlara uyumlu güneş gözlüğünden oluşuyor.


2. kombinimiz spor bir haftasonu geçirmeniz için birebir. Yırtık ve yazı baskılı kot ceket, lacivert sweet shirt , lacivert kot pantalon, puma suade ayakkabılar, mavi sırt çantası ve şeffaf şemsiyeden oluşuyor.

3. kombinimiz de camel renk hakimiyetini görüyoruz, nedense kış aylarında en çok kullandığım ve sevdiğim bir renktir.  Salaş camel hırka, krem rengi yarım triko kazak, desenli ayakkabılar, kanvas pantalon, etnik çanta ve kedi güneş gözlüklerinden oluşuyor.



4. kombinimiz yine salaş bir tarz hakim. Pudra rengi yağmurluk, pudra  rengi kısa t-shirt, tüylü bol paça kot pantalon, camel çanta, yuvarlak güneş gözlüğü ve superstar spor ayakkabılardan oluşuyor.



5. kombinimiz şehirli kadının zarif şıklığını temsil ediyor. Popart ceket, boğazlı siyah kazak, rugan babetler, siyah kot, channel çanta ve onlara uyumlu güneş gözlüklerinden oluşuyor.



Hiç yorum yok